Mamigo Blog Luli Chef Midi és Luli Chef Mini: melyiket válasszam?

Luli Chef Midi és Luli Chef Mini: melyiket válasszam?

Luli Chef Midi és Luli Chef Mini: melyiket válasszam?


Okos konyhai kisegítőink családja a közelmúltban két új taggal bővült - Luli Chef Midivel és Luli Chef Minivel. Míg az egyiket különösen a kisebb háztartások fogják értékelni – fiatal párok, egyedülállók vagy idősek, addig a másik a csecsemős családokban találja meg a helyét. Nem tudja eldönteni, melyik felel meg jobban a személyi szakácssal szemben támasztott elvárásainak? Úgy gondoljuk, hogy az alábbi sorok elolvasása után világos lesz a dolog.


Mini a babáknak, Midi a kisebb háztartásoknak

A Luli Chef Minit különösen a csecsemős és kisgyermekes anyukák fogják értékelni. Segítő kezet nyújt az első ételeknél, a mesterséges csecsemőtej elkészítésében vagy a zöldségek egészséges párolásában. Készíti a leveseket és a krémleveseket, táplálék-kiegészítőket és kásákat is. A 180-300 ml-es térfogatnak köszönhetően "éppen a megfelelő mennyiségű" egészséges finomságokat készíti el a babák számára.


Luli Chef Midi egy népszerű személyi szakács a kisebb háztartásokban. A 450-600 ml-es térfogatnak köszönhetően 1-2 adag ételt készít. A Luli Chef Midi a krémlevesek és zöldséglevesek, kásák, bébiételek, köretek, növényi tejek és turmixok szakértője.


Hasonló és mégis más

A Luli Chef Mini és a Midi hasonlónak tűnnek, de ez ne tévesszen meg.


Meghallgattuk vásárlóink kívánságait, és gőzölő funkcióval szereltük fel a Luli Chef Minit. Ennek köszönhetően kis éhségével ízletes friss zöldségeket vagy húsokat készíthet, miközben a tápanyagok és vitaminok maximális mennyiségét megőrzi. Azok az anyukák, akik mesterséges csecsemőtejet készítenek csecsemőiknek, értékelni fogják a Baby Milk programot. Egy órán keresztül keveri, melegíti és fenntartja a kiválasztott hőmérsékletet (35 - 70°C). Természetesen megbirkózik a levesekkel és krémlevesekkel, köretekkel, kásákkal, növényi tejekkel és turmixokkal is. És az a fontos, hogy "pontosan" készíti el az ételeket - azaz 180-300 ml-t, így nem fog pazarolni, és mindig friss less az étel.


Kisebb testvéréhez képest a Luli Chef Midi nagyobb - űrtartalma 450-600 ml, és 1-2 felnőttet tud egyszerre étkeztetni. Gombnyomásra levesek és krémlevesek, tápok, köretek, kásák, növényi tejek és turmixok készíthetők vele. Olyan funkciója is van, hogy a főtt ételek hőmérsékletét két órán keresztül 60°C-on tartja. Ha munkából hazatérve szeretne elfogyasztani egy frissen készített vacsorát, akkor biztosan értékelni fogja a Lula Chef Midi késleltetett indítási funkcióját.


Gyors áttekintés a programokról és funkciókról

Luli Chef Mini

- Cook/Steam = leves vagy párolt ételek (zöldség, hús, hal) készítése.

- Smoothie = gyümölcs- vagy zöldségturmix készítése. A hozzávalókat csak összekeveri, nem főzi meg.

- Plant Milk = növényi tej készítése rizsből, diófélékből, gabonafélékből vagy hüvelyesekből.

- Soup/Puree = köretek, krémlevesek, bébiételek vagy kásák készítése.

- BabyMilk = mesterséges csecsemőtej készítése. Kever, melegít és fenntartja a kiválasztott hőmérsékletet.

- Clean = öntisztító program


Luli Chef Midi

- Cook = leves készítése zöldségdarabokkal.

- Smoothie = gyümölcs- vagy zöldségturmix készítése.

- Plant Milk = növényi tej készítése rizsből, diófélékből, gabonafélékből vagy hüvelyesekből.

- Soup/Puree = köretek, krémlevesek, bébiételek vagy kásák készítése.

- Warm = a főtt étel hőmérsékletének fenntartása 60°C-on 2 órán keresztül.

- Késleltetett indítás = az ételkészítés kezdete akár 12 órát is késleltethet.

- Clean = öntisztító program


Melyik segítő vonzotta a legjobban? A Luli Chef Midi a kisebb háztartásoknak vagy a Luli Chef Mini a babák első ételeinek elkészítéséhez? Mindkettőt megtalálja a www.mamigo.hu e-shopunkban.