Mamigo Termékek Luli Chef Midi (450-600ml) Mi az a Luli Chef Midi

Luli Chef Midi


A Luli Chef Midi az Ön személyes séfje. Kapacitása  450 - 600 ml, így készíthet ételt a babának és a mamának, egy, vagy két felnőttnek, vagy éhes tinédzsernek. Egy gombnyomással készíthet hagyományos krémleveseket, püréket, bébiételeket, kásákat, növényi tejeket és turmixokat. A Luli Chef Midi akár 2 órán keresztül képes melegen tartani az ételeket (60°C), érintőképernyős kijelzővel és késleltetett indítás funkcióval rendelkezik.

Luli Chef Midi


A Luli Chef Midi minden otthonba illik. Készíthet vele bébiételeket, gyors ebédet a kismamának, egészséges reggelit egy fiatal párnak, vacsorát a bentlakásos iskolában tanuló diáknak, ételt az időseknek, és akkor is gondoskodik a menü összeállításáról, ha olyan családban él, ahol az egészséges táplálkozás nem mindenkinek a kedvence. Térfogatának köszönhetően egy nagyobb (450 ml) vagy két kisebb adagot (összesen 600 ml) főzhet.Mindazok is értékelni fogják, akikszeretnének a karcsú vonalukon dolgozni, mert a belőle készült ételek tej-, liszt- és állati zsiradékmentesek. Az ízletes növényi tejeknek köszönhetően hasznos segítője az allergiásoknak is.Mi az a Luli Chef Midi

Luli Chef Midi menta
Luli Chef Midi fehér
Luli Chef Midi programok
Luli Chef Midi alj és fedél

A Luli Chef Midi ételeket készít el az Ön számára. Tegye be a hozzávalókat a tartályba, válassza ki a programot, a többiről pedig az eszköz gondoskodik. Eközben Ön mással is foglalkozhat, és ha hirtelen nem ér rá, amikor a Luli Chef Midi befejezi a főzést, akkor sem kell aggódnia. Miután megfőtt az étel, automatikusan bekapcsolja a Warm funkciót, és 2 órán keresztül melegen tartja a főtt ételt (60°C). A Luli Chef Midi készülékkel minden alkalommal öröm friss ételt főzni. Egy vagy két adag étel 2-27 perc alatt készül el. Az ételek mindig zöldségekből, gabonafélékből, gyümölcsökből, diófélékből vagy magvakból készülnek. Ezért egészségesek és táplálóak.


A Luli Chef Midi edény alján egy kés található, amely nagy teljesítményének köszönhetően minden hozzávalót finom krémesre turmixol. Ha egy zöldségdarabkákkal teli, hagyományos levesre vágyik, a Luli Chef Midi könnyedén megbirkózik a kéréssel, mivel hagyományos levesek elkészítésére szolgáló programmal is rendelkezik. A Luli Chef Midi egyszerre tud főzni és turmixolni, így sok piszkos edényt és időt spórolhat meg.


A Luli Chef Midi nagyon könnyen kezelhető, az érintőképernyő és a 6 ételprogram nagyszerű segítője. Késleltetett indítás funkciónak örülni fognak azok, akik szeretnék, ha például a leves készen várná őket, amikor hazatérnek egy utazásból, vagy ébredéskor friss reggelit szeretnének. Az indítás 1-12 órával késleltethető.


A leves elkészítéséhez egyszerűen tegye a felaprított hozzávalókat az edénybe, és válassza ki, hogy turmixolt vagy darabos levest szeretne-e. A növényi tejek, zabkásák vagy bébiételek készítésekor hasznos lesz a csomagban található praktikus mérőpohár. A Luli Chef Midi tisztító funkcióval is rendelkezik, amely lehetővé teszi a kényelmes, mindössze 1 perc alatt történő tisztítást.


Térfogat: 450 - 600 ml
Feszültség: 220V
Frekvencia: 50Hz
Fűtési teljesítmény / keverési teljesítmény: 650 W / 150 W
Sebesség: 20 000 +/- 15%

Anyagok: rozsdamentes acél, műanyag

Szín: fehér, menta
 


Mit tud a Luli Chef Midi?
A Luli Chef Midi készülékkel főzni könnyű

A Luli Chef főzés egyszerű
 

Kinek szól a Luli Chef Midi

 
 

Fiatal pároknak és szingliknek

Nem minden háztartásban van mindenki az egészséges táplálkozás híve. A Luli Chef Midi ezért ideális a család számára, ha kisebb mennyiségben szeretne egészséges ételeket készíteni. Vagy ha egy háztartásban él.

Karcsú alakon dolgozóknak

A Luli Chefa Midi térfogata 450-600 ml, ezért nem engedi meg, hogy túlzásba vigye a táplálkozást, így védi a vonalát. Ráadásul a belőle készült ételek egészségesek, liszt, tej és zsírok nélkül.

Időseknek

Ha a nagy mennyiségben való főzés nem az Ön számára való, a Luli Chef Midi kiszolgálja Önt. Főz 1-2 adagot, így mindig friss étellel rendelkezik, és nem kell tárolnia. A Luli Chef Midi ételei egészségesek és táplálóak, így segítenek Önnek egészségesnek és fittnek maradni.

 

Luli Chef Midi programok

A kép címe

PlantMilk

27 perces program bármilyen növényi tej elkészítéséhez, pl. diófélékből (mandula, kesudió, kókuszdió, mogyoró stb.), zabból, tönkölybúzából, rizsből, szójából stb. A melegítés eléri a 100°C-ot, és turmixolással egyidejűleg történik.

A kép címe

Soup / Puree

20 perces program krémesen turmixolt levesek, pürék és bébiételek elkészítéséhez. A melegítés eléri a 100°C-ot, és turmixolással jár.

A kép címe

Warm

program, amely 2 órán keresztül 60°C-on tartja az elkészült ételek hőmérsékletét. APlantMilk, a Soup/ Puree és a Cook programok esetében a Warm funkció automatikusan bekapcsol, amikor a program befejeződik .

A kép címe

Cook

10 perces program a zöldségdarabkákkal készült, hagyományos levesek elkészítéséhez. A fűtés eléri a 100°C-ot.

A kép címe

Smoothie

2 perces program gyümölcs- vagy zöldségturmixok elkészítéséhez. Összeturmixolja az összetevőket, és az egyetlen olyan program, amely nem főz vagy melegít.
A kép címe

Cleen

A Luli Chef Midi tisztítására szolgáló 1 perces program.