Mamigo Blog Luli Chef Midi: Hogyan hozzuk magunkat formába tavaszra?

Luli Chef Midi: Hogyan hozzuk magunkat formába tavaszra?



Véget értek a téli élvezetek, amelyeket minden a pihenés, lazítás és jó ételek jellemeztek. Itt a tavasz, ami ismét hadat üzen a felszedett "kilóknak". Idén gyerekjáték lesz a fogyásTanácsot adunk, hogyan hozhatja magát idén tavasszal formába szenvedés nélkül.


Tisztítsa meg a testét

Mindennek megvan a maga sorrendje, ez alól a fogyás sem kivétel. Mielőtt meghúzná a nadrágszíjat és megvásárolná az edzőtermi bérletet, szabadítsa meg a szervezetét a méreganyagoktól!


Vegyen részt egy tisztítókúrán! Felejtse el az alkoholt, a kávét, a cukrot és a zsírokat néhány napra. Igyon gyümölcsleveket friss gyümölcsökből, zöldségekből, turmixokat és sok vizet. A méregtelenítés kiöblíti a szervezetedből a káros anyagokat, és beindítja az anyagcserét. Nem könnyű betartani a szabályokat. Szerencsére van egy nagyszerű segítő, amivel biztosan sikerülhet a méregtelenítés. A Luli Chef Midi, a sűrű turmixok szakértője mindig készen áll arra, hogy a friss alapanyagokból szinte segítség nélkül egy egészséggel teli italt varázsoljon. És ez még nem minden, amit a Luli Chef Midi tud. Olvasson tovább, hogy megtudja, mire képes.


Adjon zöld utat az egészséges táplálkozásnak

Azt minden bizonnyal ön is tudja, hogy a kilók nem fognak leolvadni az étrend beállítása nélkül. Hangsúlyoznunk kell azonban, hogy az "étrend beállítása" nem azt jelenti, hogy éhezni fog. Éppen ellenkezőleg. A szervezetnek szüksége van arra, hogy rendszeres időközönként megfelelő mennyiségű üzemanyagot kapjon. Így elkerülheti a régi ismerős farkaséhséget és a jojó-effektust.


Ha eddig naponta kétszer evett, úgy fog tűnni, mintha állandóan enne. Állítsa be az étkezési szokásait úgy, hogy naponta öt adag ételt fogyasszon. Reggeli, tízórai, ebéd, uzsonna és vacsora, nagyjából azonos időbszakokban tálalva.


Természetesenmaga az étrend összetétele is fontos. A vitaminokban gazdag, kíméletesen elkészített ételek formába hozzák, és segítenek legyőzni a tavaszi fáradtságotÉpítsen be sok zöldséget, gyümölcsöt, szénhidrátot, fehérjét és egészséges zsírokat az étrendjébe. Válasszon jó minőségű, friss élelmiszereket, és használjon kíméletes főzési technikákat!


A sok főzés gondolatától is megfájdul a feje? Ne engedje! Itt van a Luli Chef Midi. Egészséges menüt főz az egész napra, szó nélkül. Ízletes krém- és hagyományos leveseket, gyümölcs- és gabonás püréket, növényi tejeket, turmixokat és még bébiételeket is. Hogyan? Csak töltse meg az edényt a hozzávalókkal, válassza ki a programot, nyomja meg a gombot, és a konyhai munkája kész.


Luli Chef Midit akkor is értékelni fogja, ha egyedül él. Az időzítőnek köszönhetően forró vacsorával várja majd. De ne felejtse el beállítani a programot úgy, hogy néhány perccel azelőtt induljon el, hogy hazaérne a munkából.


A Luli Chef Midi másik nagy előnye a mennyiség, amit elkészít Önnek - 450-600 ml éppen elég egy vagy két adagra, amitől jól lakik a frissen elkészített ételekkel, és nem engedi, hogy túl sokat egyen.


Mozogjon

Egy kis mozgásba nem fog belehalni. A tavaszi napok tökéletesek arra, hogy a szabadban mozogjon. Az elfogadható hőmérséklet, a friss levegő, a melengető napsütés és az ébredező természet tökéletes terepet teremt a szabadtéri sportoláshoz. Válasszon olyan tevékenységet, amelyet élvezni fog . Fusson, kerékpározzon, sétáljon, túrázzon, vagy tanuljon meg végre korcsolyázni. A természetben való tartózkodás, mozgással párosulva nemcsak a testét, hanem az elméjét is felüdíti. Nyugodtabb lesz, tele energiával és optimizmussal.


Ne feledkezzen meg az egészséges nassolnivalóról sem, ha sokáig a szabadban van. Ellenkező esetben az első lángosos standnál végzi majd. Mindenképpen ésszerűbb bekapcsolni a Luli Chef Midi-t.