Írjon nekünk
info@mamigo.hu
Instagram
Facebook
Youtube
mamigo.hu
0
Kosár
Termékek
+
Luli Chef Midi (450-600ml)
+
Mi az a Luli Chef Midi
Vásároljon
Receptek
Hogyan kell használni a Luli Chef Midit
Luli Chef Mini (180 - 300ml)
+
Mi az a Luli Chef Mini
Vásároljon
Receptek
Termoszok
Termoedények
Szilikon edények
Receptek
+
Luli Chef Midi Receptek
Luli Chef Mini Receptek
Minden termék
Vélemények
Rólunk
+
Mamigo csapat
Rólunk írták
Írjon nekünk
Blog
AKCIÓK
Mamigo
Receptek
Luli Chef Midi Receptek
Fehér káposzta leves házi csicseriborsó zsemlével
00:10
előkészítési idő
Egy adag (450-600 ml) leveshez a következőkre van szükségünk
1 kis sárgarépa
1 kis burgonya
1 kis hagyma
egy darab fehér káposzta
zöldségleves
1 teáskanál paradicsompüré
só
petrezselyem
Kömény
őrölt pirospaprika
Tegyük a Luli Chef Midibe az apróra vágott zöldségeket.
Öntsük a zöldséglevest a jelzésig.
Adjunk hozzá petrezselymet és fűszerezzük ízlés szerint.
Bekapcsoljuk a Cook programot.
Az elkészült levest ízesíthetjük pürével, ecettel/citromlével és tálalhatjuk sült kolbásszal vagy házi csicseriborsóval.
A zsemlét darált zabpehelyből sima liszttel és egy teáskanál sütőporral, konzervdobozból kevert csicseriborsóval készítjük.
Ezeket a hozzávalókat enyhén kemény tésztává dolgozzuk, zsemlét formázunk, sütőpapírral bélelt tepsire tesszük és 180 fokon megsütjük. kb. 25 perc.
Akkor szedjük ki, amikor enyhén aranybarnák és közepesen megsültek.
A zsemlék nagyon finomak és gyönyörűen ropogósak.
mamigo.hu
© 2024 Mamigo
Instagram
Facebook
Youtube
Created by
KBS development