Írjon nekünk
info@mamigo.hu
Instagram
Facebook
Youtube
mamigo.hu
0
Kosár
Termékek
+
Luli Chef Midi (450-600ml)
+
Mi az a Luli Chef Midi
Vásároljon
Receptek
Hogyan kell használni a Luli Chef Midit
Luli Chef Mini (180 - 300ml)
+
Mi az a Luli Chef Mini
Vásároljon
Receptek
Termoszok
Termoedények
Szilikon edények
Receptek
+
Luli Chef Midi Receptek
Luli Chef Mini Receptek
Minden termék
Vélemények
Rólunk
+
Mamigo csapat
Rólunk írták
Írjon nekünk
Blog
AKCIÓK
Mamigo
Receptek
Luli Chef Midi Receptek
Sütőtökös rizottó áfonyával
00:35
előkészítési idő
A rizottóhoz kell
kb 1/4 kis vajtök
vizet a jelzésig
kevés olívaolaj
1 kis hagyma
2 gerezd fokhagyma
150 g rizs
500 ml húsleves (fokozatosan öntsük fel)
egy kis marék áfonya
só, kurkuma és őrölt fekete bors
Tegyük az apróra vágott sütőtököt a Luli Chefa Midibe, és öntsük fel vízzel egészen a jelzésig úgy, hogy a felülete éppen a tökdarabok felé kerüljön.
Kapcsoljuk be a
Cook
programot.
Ha kész, keverjük össze a
Smoothie
programmal.
Egy mély serpenyőben olívaolajon megpirítjuk az apróra vágott hagymát. Majd hozzáadjuk a zúzott fokhagymát, a mosatlan rizst, és erősebb lángon pár percig pirítjuk.
Ezután a húslevest a rizsre öntjük, borsozzuk, sózzuk, és fedő nélkül, kis lángon kb. 15 percig főzzük a rizottót.
A már majdnem megfőtt rizshez keverjük az összekevert sütőtökpürét és az áfonyát, és további 5-10 percig főzzük.
Ha nem elég krémes a rizottó, tehetünk bele húslevest is, ha szükséges, tejszínhabbal puhítjuk, vagy egy kanál sajtkrémet adunk hozzá.
A rizottónak a gorgonzola vagy parmezán is remek ízt ad.
mamigo.hu
© 2024 Mamigo
Instagram
Facebook
Youtube
Created by
KBS development