Írjon nekünk
info@mamigo.hu
Instagram
Facebook
Youtube
mamigo.hu
0
Kosár
Termékek
+
Luli Chef Midi (450-600ml)
+
Mi az a Luli Chef Midi
Vásároljon
Receptek
Hogyan kell használni a Luli Chef Midit
Luli Chef Mini (180 - 300ml)
+
Mi az a Luli Chef Mini
Vásároljon
Receptek
Termoszok
Termoedények
Szilikon edények
Receptek
+
Luli Chef Midi Receptek
Luli Chef Mini Receptek
Minden termék
Vélemények
Rólunk
+
Mamigo csapat
Rólunk írták
Írjon nekünk
Blog
AKCIÓK
Mamigo
Receptek
Luli Chef Midi Receptek
Toszkán csicseriborsó leves
00:10
előkészítési idő
Egy adag (450-600 ml) leveshez szükségünk lesz
2 kis marék konzerv csicseriborsó
1 kevés apróra vágott póréhagyma
1 gerezd fokhagyma
1 evőkanál apróra vágott szárított paradicsom
1 kis marék bébispenót
húsleves a jelzésig
1 evőkanál paradicsompüré
1/2 teáskanál kurkuma és oregánó
1 kis doboz kókusztej
só és fekete bors ízlés szerint
egy csepp citromlé
Tegyük a Luli Chef Midibe a csicseriborsót, póréhagymát, fokhagymát, szárított paradicsomot, spenótot, és öntsük fel a húslevessel a jelzésig.
Kapcsoljuk be a
Cook
programot.
Ha kész, hozzáadjuk a pürét, a kókusztejet, a kurkumát, az oregánót, ízlés szerint sózzuk és borsozzuk.
Csak néhány másodpercre kapcsoljuk be a
Smoothie
programot, hogy a leves egy részét kikeverje helyettünk a készülék.
Ízesítsük citromlével és tálaljuk például ropogós golyókkal.
mamigo.hu
© 2024 Mamigo
Instagram
Facebook
Youtube
Created by
KBS development