Mamigo Termékek Luli Chef Mini (180 - 300ml) Mi az a Luli Chef Mini

Luli Chef Mini

Főzés babának – erre lett megalkotva a Luli Chef Mini! Párolt zöldség, finom köret, leves, növényi tej, de mesterséges csecsemőtej is, amit 1 órán át keverve melegen tart. A Luli Chef Mini mindezt megoldja Ön helyett. Még meg is tisztítja magát. Csak nyomjon meg egy gombot az érintőképernyőn és kész. 180 - 300 ml az űrtartalma, ami minden kisbabás család segítőjévé válik. Ez túl tökéletesnek hangzik? Igen. A Luli Chef Mini egyszerűen tökéletes.

Luli Chef Mini


A Luli Chef Minit elősorban az anyák fogják értékelni. Pontosan tudjuk, mennyire sok dolga van a babával, így egy segítő, aki főz helyettünk, megfizethetetlen. Az étel egészséges, ízletes lesz és csak olyan összetevőkből készül, amelyeket Ön saját maga tesz bele. Az első köretekkel szeretné kezdeni?A Luli Chef Mini át veszi az irányítást. Csak tegye bele a zöldségeket, töltse fel vízzel és nyomja meg a gombot. A köretet körülbelül 20 perc alatt megfőzi és turmixolja. Könnyedén főzhet levest, növényi tejet, kását vagy párolhat zöldségeket – a párolás hosszát Ön határozza meg, 5-30 perc között. A 180-300 ml-es űrtartalomnak köszönhetően elkészítheti a baba és esetleg egy másik gyermek számára megfelelő adagot. Ha babája tápszert kap, biztosan értékelni fogja, hogy a Luli Chef Mini elkészíti a tejét. Folyamatosan keveri és 1 órán keresztül melegíti az Ön által beállított hőmérsékletre.


Mi az a Luli Chef Mini

Luli Chef Mini fehér
Luli Chef Mini fehér
Luli Chef Mini programok
Luli Chef Mini
Názov obrázka

Luli Chef Mini fog főzni Ön helyett. Tegye bele a hozzávalókat, válassza ki a programot és várjon 2-30 percet. Addig is más tevékenységeknek szentelheti magát – a baba, a házimunka vagy a pihenés. Főzés után a Luli Chef Mini sípol, és kész is az étel a babának. A kis térfogatnak köszönhetően nem kell tárolnia az ételt, hanem mindig frissen készítheti el. Az ételek mindig zöldségekből, gyümölcsökből vagy gabonafélékből, diófélékből vagy magvakból készülnek, a gyermek életkorától függően. Ezért egészségesek és táplálóak.


A Luli Chef Mini alján egy kés található, amely nagy teljesítményének köszönhetően az összes hozzávalót (még fagyasztva is) finom krémes formára tudja keverni. Ha megkíván egy levest zöldségdarabokkal vagy párolt zöldségekkel, a Luli Chef Mini ezzel is könnyedén megbirkózik. Ő fog gondoskodni a mesterséges anyatej elkészítéséről is. És mivel egyszerre tud főzni és keverni, sok piszkos edényt és időt takarít meg.


A Luli Chef Mini használata nagyon egyszerű, az érintőképernyő és a 6 étkezési program remek segítőtársá teszi. Ha levest szeretnénk főzni, akkor a hozzávalókat kisebb darabokra vágva tegyük bele, és válasszuk ki, hogy krémlevest vagy levest szeretnénk. Növényi tejek, kásák vagy ételek elkészítésekor a csomag részét képező praktikus mérőpohár szolgálja majd Önt. A Luli Chef Mini rendelkezik Clean funkcióval is, melynek köszönhetően kényelmesen, mindössze 1 perc alatt megtisztítja a készüléket.


Űrtartalom: 180 - 300 ml

Feszültség: 220V

Frekvencia: 50 Hz

Fűtési teljesítmény / keverési teljesítmény: 300 W / 120 W

Fordulatszám: 16 000 +/- 15%

Anyagok: rozsdamentes acél, műanyag

Színváltozatok: fehér, menta 


Mit tud a Luli Chef Mini?


A Luli Chef Minivel egyszerű főzni

A Luli Chef Minivel egyszerű főzni
 

Kinek való a Luli Chef Mini?

 
 

Kisgyermekeknek

Ahhoz, hogy a kisgyermekek jól fejlődjenek, fontos az egészséges táplálkozás. A házi készítésű friss előételek ideális választás. A Luli Chef Mini kis mennyiségben főzi őket, így mindig frissen készítheti el őket.

Gyermekeknek

Gyors és egészséges ételrevan szükségegyermekének, aki épp most tért haza az óvodából vagy az iskolából? Válassza a Luli Chef Mini-t, és készítsen neki egy gyors és egészséges levest vagy ételt.

Anyukáknak

Kényeztesse magát egy egészséges és kiadós étellel. A szervezetednek szüksége van rá. 2-27 perc alatt főz neked a Luli Chef MiniSpóroljon időt, és ahelyett, hogy a tűzhely mögött álldogálna, például gyermekeivel töltheti az idejét.

 
 

Luli Chef Mini programok

Cook / Steam

Cook / Steam

Program leves vagy párolt ételek (zöldség, hús, hal) elkészítéséhez. Az ételkészítés hosszát Ön határozza meg (5-30 perc).

Leves: tedd a hozzávalókat a Luli Chef Mini edénybe, és öntsd fel a vizet a jelzés közé. A főzés eléri a 100°C-ot.

Párolt étel: a hozzávalókat gőzszűrőbe tesszük, amit a vízzel a jelzésig teli Luli Chef Mini edényre helyezünk. Az ételeket ilyen módon is kiolvaszthatja.

Tippünk: A kész párolt ételt beletehetjük a Luli Chef Mini edénybe, a jelzés közé töltjük vízzel, és a turmix programon (1-5 ciklus, attól függően, hogy mennyire szeretnénk turmixolni) átmixeljük. Pépes lesz.


Smoothie

Smoothie

kb. 2 perces program gyümölcs- vagy zöldségturmix elkészítéséhez. Összekeveri a hozzávalókat, nem főz és nem melegít. Ön határozza meg a keverési ciklusok számát (1-5).


PlantMilk

PlantMilk

Kb.20 perces program növényi alapú italok elkészítéséhez rizsből, dióból (kókusz, mandula, kesudió...), gabonafélékből (zab, tönköly...) vagy hüvelyesekből (szója, csicseriborsó...). A melegítés eléri a 100°C-ot, és keverés kíséri.

 

Soup/Puree

Soup / Puree

Kb. 20 perces program köretek, vegyes levesek, ételek vagy kásák elkészítéséhez. A melegítés eléri a 100°C-ot, és keverés kíséri.


Baby Milk

BabyMilk

program mesterséges csecsemőtej készítésére. 1 órán keresztül keveri, melegíti és fenntartja a kiválasztott hőmérsékletet (35 - 70°C).


Clean

Clean

Kb. 1 perces program a Luli Chef Mini tisztítására. Keverhető, nem melegszik.