Mamigo Minden termék Luli Chef Midi fehér

Luli Chef Midi fehér

A Luli Chef Midi (450 - 600 ml) minden olyan háztartásba illik, ahol egy vagy két főre főznek. Egy nagyobb adagot (450 ml) vagy két kisebbet (összesen 600 ml) szeretne? A Luli Chef Midi egy gombnyomással 2-27 perc alatt készít hagyományos és krémleveseket, kásákat, növényi tejeket, bébiételeket, desszerteket és smoothie-kat. Csak tegye bele a hozzávalókat, válassza ki a megfelelő programot és hagyja dolgozni.


A Luli Chef Midi 6 programmal, érintőképernyővel, késleltetett indítási funkcióval és egy olyan programmal is rendelkezik, amely akár 2 órán keresztül is melegen (60°C) tartja az elkészült ételt.


Egyszemélyes háztartások, fiatal párok, nagyobb családok - ahol nem mindenki az egészséges táplálkozás híve, vagy idősek - a Luli Chef Midinek az Ön otthonában is helye van. A kollégisták is értékelni fogják, valamint azok is, akik a karcsú vonalakat szeretnének, mivel a vele készült ételek tej-, liszt- és állati zsiradékmentesek. Az ízletes növényi tejeknek köszönhetően az allergiásoknak is hasznos segítője.


53 990,00 Ft

raktáron > 5 db

Űrtartalom
450-600ml
10 ezer elégedett ügyfél
10 ezer elégedett ügyfél
Ingyenes szállítás 100 Eur feletti vásárlás esetén és előre fizetés esetén

Ingyenes szállítás 40.000 HUF feletti vásárlás esetén

14 nap a visszaküldésre
14 nap a visszaküldésre
Expressz szállítás biztonságosan az Ön otthonába

Expressz kiszállítás biztonságosan az Ön otthonába


A Luli Chef Midi készülékkel egyszerű a főzés


Főzés 3 lépésben


Főzés 3 lépésben


Kinek szól a Luli Chef Midi

Fiatal pároknak és szingliknek

Karcsú alakon dolgozóknak

Időseknek


Luli Chef Midi programok

A kép címe

PlantMilk

27 perces program bármilyen növényi tej elkészítéséhez, pl. diófélékből (mandula, kesudió, kókuszdió, mogyoró stb.), zabból, tönkölybúzából, rizsből, szójából stb. A melegítés eléri a 100°C-ot, és turmixolással egyidejűleg történik.

A kép címe

Soup / Puree

20 perces program krémlevesek, pürék, bébiételek és desszertek készítéséhez.melegítés eléri a 100°C-ot, és turmixolással jár.

A kép címe

Warm

program, amely 2 órán keresztül 60°C-on tartja az elkészült ételek hőmérsékletét. PlantMilk, a Soup/Puree és a Cook esetében a Warm funkció automatikusan bekapcsol, amikor a program befejeződik .

A kép címe

Cook

10 perces program a zöldségdarabkákkal készült, hagyományos levesek elkészítéséhez. A melegítés eléri a 100°C-ot.

A kép címe

Smoothie

2 perces program gyümölcs- vagy zöldségturmixok elkészítéséhez. Összeturmixolja az összetevőket, és az egyetlen olyan program, amely nem főz vagy melegít.
A kép címe

Cleen

A Luli Chef Midi tisztítására szolgáló 1 perces program.


Luli Chef Midi receptek

Hasonló termékek

Űrtartalom
450-600ml
Luli Chef Midi menta

Luli Chef Midi menta

A Luli Chef Midi (450 - 600 ml) minden olyan háztartásba illik, ahol egy vagy két főre főznek. Egy nagyobb adagot (450 ml) vagy két kisebbet (összesen 600 ml) szeretne? A Luli Chef Midi egy gombnyomás...

53 990,00 Ft