Mamigo Blog A legszebb ajándék anyák napjára? Az idő!

A legszebb ajándék anyák napjára? Az idő!



Közeledik az anyák napja, egy különleges nap, amely az anyai szeretetet ünnepli. Eredeti ajándékon gondolkodik? Van egy tippünk, a Luli Chef Midi! Íme néhány ok, ami miatt garantáltan örül majd neki az ajándékozott:


Segítség az első bébiételeknél

A kisgyermekes anyukák számára aLuli Chef Midi ideális segítség a folyékony táplálékról a szilárd táplálékra való áttéréskor. Az első bébiételeknek nemcsak frissnek kell lenniük, hanem kíméletesen kell készülniük, hogy minél több vitamint megtartsanak. A Luli Chef Midi nemcsak krémes zöldséglevest, hanem például édes gyümölpürét is készít. A Luli Chef midi előnye, hogy 450-600 ml-t főz egyszerre, ami elegendő egy étkezésre a babának és a mamának is.


Táplálkozási partner a testalkat megőrzéséhez

A nyár előtt nem ártana egy kis kalóriadeficit, de a család többi tagja nem így gondolja? A Luli Chef Midi eszközzel saját magának is készíthet ételt az anyuka - 1 max. 2 adagot. A Luli Chef Midi előnye, hogy nem kell sokat foglalkozni az ételkészítéssel. Tegye az összes szükséges hozzávalót a tartályba, indítsa el a megfelelő programot és aLuli Chef Midi főz! Így az anyuka közben elkészítheti az ételt a "haspókoknak".


A Luli Chef Midi öt programmal rendelkezik. Mindegyiknek más a menete, a főzési ideje és a főzési hőmérséklete. Azonban 27 percen belül minden étel elkészül aLuli Chef Midi segítségével.. A PlantMilk a növényi tejek előállítására alkalmas program. A Soup/Puree program krémesen turmixolt leveseket, gyümölcs- és zöldségpüréket és bébiételeket készít.Cook programmal leveseket főzhet zöldségdarabkákkal. Nyami! Aztán ott van aSmoothie valamint  a Warm program, amely 2 órán keresztül 60°C-on tartja a főtt étel hőmérsékletét. A Clean program egy perc alatt megtisztítja Ön helyett a Luli Chef Midi készüléket.


Segítség a nyugdíjas anyukáknak

Ha praktikus ajándékot keres anyukájának, aki jól megérdemelt nyugdíjas éveket élvezi, a Luli Chef Midi ideális választás. Még egy olyan nyugdíjas is könnyedén tudja kezelni, aki nem nagyon ismeri a modern technológiát. Anyu (vagy nagymama) percek alatt elkészíthet magának egy egészséges zöldséglevest vagy egy vitaminokkal teli pürét, amiből ebben a korban sosem elég. Saját ízlése szerint állíthatja be a levesek és a pürék sűrűségét, de vigyázat! Ha túl sok hozzávalót használ fel, akkor aLuli Chef Midialjára éghetnek..


Reméljük, hogy adtunk egy tippet az anyák napi ajándékhoz. Ne feledje azonban, hogy a legszebb ajándék anyának az együtt töltött idő lesz. Ezt semmilyen ajándék nem pótolhatja, de a Luli Chef Midi örömöt szerez majd. :)