Mamigo Minden termék Luli Chef Mini - fehér

Luli Chef Mini - fehér

Főzés babának – erre lett megalkotva a Luli Chef Mini! Párolt zöldség, finom köret, leves, növényi tej, de mesterséges csecsemőtej is, amit 1 órán át keverve melegen tart. A Luli Chef Mini mindezt megoldja Ön helyett. Még meg is tisztítja magát. Csak nyomjon meg egy gombot az érintőképernyőn és kész. 180 - 300 ml az űrtartalma, ami minden kisbabás család segítőjévé válik. Ez túl tökéletesnek hangzik? Igen. A Luli Chef Mini egyszerűen tökéletes.


A Luli Chef Minit elősorban az anyák fogják értékelni. Pontosan tudjuk, mennyire sok dolga van a babával, így egy segítő, aki főz helyettünk, megfizethetetlen. Az étel egészséges, ízletes lesz és csak olyan összetevőkből készül, amelyeket Ön saját maga tesz bele. Az első köretekkel szeretné kezdeni?A Luli Chef Mini át veszi az irányítást. Csak tegye bele a zöldségeket, töltse fel vízzel és nyomja meg a gombot. A köretet körülbelül 20 perc alatt megfőzi és turmixolja. Könnyedén főzhet levest, növényi tejet, kását vagy párolhat zöldségeket – a párolás hosszát Ön határozza meg, 5-30 perc között. A 180-300 ml-es űrtartalomnak köszönhetően elkészítheti a baba és esetleg egy másik gyermek számára megfelelő adagot. Ha babája tápszert kap, biztosan értékelni fogja, hogy a Luli Chef Mini elkészíti a tejét. Folyamatosan keveri és 1 órán keresztül melegíti az Ön által beállított hőmérsékletre.


A Luli Chef Mini alján egy kés található, amely nagy teljesítményének köszönhetően az összes hozzávalót (még fagyasztva is) finom krémes formára tudja keverni. Ha megkíván egy levest zöldségdarabokkal vagy párolt zöldségekkel, a Luli Chef Mini ezzel is könnyedén megbirkózik. Ő fog gondoskodni a mesterséges anyatej elkészítéséről is. És mivel egyszerre tud főzni és keverni, sok piszkos edényt és időt takarít meg.


A Luli Chef Mini használata nagyon egyszerű, az érintőképernyő és a 6 étkezési program remek segítőtársá teszi. 

53 990,00 Ft

Termékek a csomagban

Luli Chef Mini - fehér Luli Chef Mini - fehér 1 ks
Űrtartalom
180-300ml
Názov obrázka

10 ezer elégedett ügyfél

Názov obrázka

Ingyenes szállítás 40.000 HUF feletti vásárlás esetén

Názov obrázka

14 nap a visszaküldésre

Názov obrázka

Expressz kiszállítás biztonságosan az Ön otthonába


Mire képes a Luli Chef Mini 


Főzés 3 lépésben


Názov obrázka

Kinek való a Luli Chef Mini

Kisgyermekeknek

Gyermekeknek

Anyukáknak


Luli Chef Mini programok

Názov obrázka

Cook / Steam

Program leves vagy párolt ételek (zöldség, hús, hal) elkészítéséhez. Az ételkészítés hosszát Ön határozza meg (5-30 perc).

Leves: tedd a hozzávalókat a Luli Chef Mini edénybe, és öntsd fel a vizet a jelzés közé. A főzés eléri a 100°C-ot.

Párolt étel: a hozzávalókat gőzszűrőbe tesszük, amit a vízzel a jelzésig teli Luli Chef Mini edényre helyezünk. Az ételeket ilyen módon is kiolvaszthatja.

Tippünk: A kész párolt ételt beletehetjük a Luli Chef Mini edénybe, a jelzés közé töltjük vízzel, és a turmix programon (1-5 ciklus, attól függően, hogy mennyire szeretnénk turmixolni) átmixeljük. Pépes lesz.

Názov obrázka

Smoothie

kb. 2 perces program gyümölcs- vagy zöldségturmix elkészítéséhez. Összekeveri a hozzávalókat, nem főz és nem melegít. Ön határozza meg a keverési ciklusok számát (1-5).


Názov obrázka

PlantMilk

Kb.20 perces program növényi alapú italok elkészítéséhez rizsből, dióból (kókusz, mandula, kesudió...), gabonafélékből (zab, tönköly...) vagy hüvelyesekből (szója, csicseriborsó...). A melegítés eléri a 100°C-ot, és keverés kíséri.

Názov obrázka

Soup / Puree

Kb. 20 perces program köretek, vegyes levesek, ételek vagy kásák elkészítéséhez. A melegítés eléri a 100°C-ot, és keverés kíséri.


Názov obrázka

BabyMilk

program mesterséges csecsemőtej készítésére. 1 órán keresztül keveri, melegíti és fenntartja a kiválasztott hőmérsékletet (35 - 70°C).

Názov obrázka

Clean

Kb. 1 perces program a Luli Chef Mini tisztítására. Keverhető, nem melegszik.


Luli Chef Mini receptek


Párolt ételek


Hagyományos levesek


Vegyes krémlevesek


Növényi tejek


Bébiételek


Bébidesszertek


Kásák


Egyéb finomságok

Hasonló csomagok

Űrtartalom
180-300ml
Luli Chef Mini - menta

Luli Chef Mini - menta

A csomag tartalma:

  • Luli Chef Mini - menta
53 990,00 Ft